Dierenparadijs Tilman

– SINDS 1976 –

Over ons

Onze historie

Het verhaal van Dierenparadijs Tilman begon in 1976, toen ons bedrijf zijn deuren opende in Assen. Sindsdien hebben we een langdurige toewijding aan het welzijn van huisdieren en de liefde voor dieren als onze drijvende kracht gehad. Onze passie voor het verzorgen van dieren zit diepgeworteld in de geschiedenis van ons bedrijf, en het heeft ons gedreven om een ware oase te creëren voor alle huisdieren en hun eigenaren.

Al meer dan vier decennia streven we ernaar om de beste producten en diensten te bieden om de band tussen huisdieren en hun verzorgers te versterken. We zijn trots op de expertise en kennis die we hebben opgebouwd, en we blijven altijd streven naar de hoogste normen van zorg en kwaliteit.

Bij Dierenparadijs Tilman geloven we dat elk dier een bijzondere plaats in ons leven verdient, en we zijn er om te helpen zorgen voor hun gezondheid, welzijn en plezier. Onze missie is om een vertrouwde partner te zijn voor huisdierbezitters, en we zijn dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van de levens van zoveel dieren en hun families in Assen en daarbuiten. Samen blijven we bouwen aan een toekomst waarin alle huisdieren de liefdevolle zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Bezoek onze winkel